- Reklama -zprávy
Úterý, 30 dubna, 2024

Tři pilíře, na kterých stojí zdravý, šťastný a dlouhodobý vztah

- Komerční sdělení -aktuality

Jsou lidé, kteří celý život hledají dokonalého partnera a přitom jsou rozvedeni, pohádáni a rozejděni častěji než šťastní. Je to jasné. Chybí jim základy, na kterých by si dokonalý vztah mohli postavit. Bez nich ani s nejlepším partnerem nemají šanci na harmonický život ve dvou.

Ve vztazích se nemusíme spoléhat jen na metodu pokusu a omylu.
Dobré rady experta

Ve vztazích se nemusíme spoléhat jen na metodu pokusu a omylu. Zejména v případě, že nám srdce i rozum říkají, že máme skvělého partnera pro život i na lásku. Mitzi Bockmann je expertka na vztahy a vztahová koučka. Mnoha párům pomohla z bídy vztahu opět vybudovat silné a stabilní partnerství. A to díky tomu, že jim poradila základy šťastného vztahu. Ty není třeba nikdy podcenit. Bez nich se nepodaří mít skvělý vztah ani se skvělým chlapem.

Respektujte se

Respekt na obou stranách je velmi dobrou bariérou před hádkami a nedorozuměními. Mitzi Bockmann radí každému, aby přistupoval k tomu druhému jako k pokladu, ne jako k samozřejmosti. Respektoval jeho potřeby, touhy i odlišnost. Je velmi důležité pochopit, že druhý nikdy nebude na sto procent podle našich představ. A čím dříve to oba pochopíte, tím hezčí vztah přežijete. Respekt však vyžaduje také velkou dávku důvěry. Ingredience, která vám umožní milovat se a nešpehovat si navzájem mobily.

Zdravý sexuální život

Bez sexu je partnerství prostě jen kamarádství. A pokud je sexuální život pro jednoho nebo nebodaj pro oba neuspokojivý, pokazí se i vztahy. Protože v partnerství očekáváme naplnění sexuálních snů a tužeb. Mitzi Bockmann proto radí popovídat si s partnerem, utřídit si představy a mluvit otevřeně io sexuálním životě. Vždy je lepší hledat řešení, jak se tvářit, že vám všechno funguje, ale nakonec se rozejdete.

Dávejte si pocit lásky

Je to velmi důležité. Láska je přesně ten pocit, pro který toužíme po vztahu. Problém je, že časem se může stát jen pragmatickým svazkem. Mitzi Bockmann proto radí: „Nikdy nerezignujte na lásku.“ Díky tomu budete neustále vyživovat základní pilíř vztahu, na kterém můžete stavět a který vám pomůže překonat i těžší chvíle. Dávejte druhému pozornost, něhu, lásku, pocit blízkosti. Dotýkejte se, pohlaďte, snažte si každý den udělat radost. Proč? Z lásky! Pokud tento pilíř udržíte jako pevnou součást vztahu, vyhráli jste lásku na celý život.

Další články autora

Comments

Mohlo by se vám líbit

Reklama

- Komerční sdělení -PR článek